Używałem. Trzeba tylko pamiętać że nazwa jest trochę mylna ponieważ nie zawiera kh które trzeba pilnować i lać oddzielnie. Sugerując się nazwą lałem tylko ten specyfik a po jakimś czasie bardzo się zdziwiłem jak niskie mam kh. W sumie kiedy już ustali się dawkę to można utrzymać odpowiedni poziom Ca Mg. Nie mogłem sobie jednak dać rady z kh więc przeszedłem na AF Component 123 kupiłem pompę dozującą i od tego czasu (po ustawieniu dawki) poziom Ca Mg i Kh utrzymuje się od 4 miesięcy na stałym poziomie.
Historia edycji
Używałem. Trzeba tylko pamiętać że nazwa jest trochę mylna ponieważ nie zawiera kh które trzeba pilnować i lać oddzielnie. Sugerując się nazwą lałem tylko ten specyfik a po jakimś czasie bardzo się zdziwiłem jak niskie mam kh. W sumie kiedy już ustali się dawkę to można utrzymać odpowiedni poziom Ca Mg. Nie mogłem sobie jednak dać rady z kh więc przeszedłem na AF Component 123 kupiłem pompę dokującą i od tego czasu (po ustawieniu dawki) poziom Ca Mg i Kh utrzymuje się od 4 miesięcy na stałym poziomie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.