Lacmar Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Witam, wiem że tu podobne wątki ale też sporo śmieci ...i jakoś do żadnych wniosków dojść nie mogę...Czy możecie się wypowiedzieć na temat czym oświetlić takie akwa 80x60x60?...dla miekkasow i lps-ów, najlepiej w ledach ze względu na wygodę i ustawienia lampy. Czy Razor 180w wystarczy? Czy trzeba szukać czegoś mocniejszego? I jakie jest min w ledach dla takiego baniaka?. Nad moją kostką 45x45x45 wisiał Razor 70W ale wydaje mi się że mało było. A może ktoś ma coś fajnego do sprzedania? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Siema, ja mam dokładnie takie same wymiary i świece 6x39 i do tego razor 180W.Jak nie miałem ati to do razora którego barwa światła jest kiepska, dokładalem co trochę 2x24,az miejsca zabrakło i musiałem zmienić na 6x39.Swietlowki tylko niebieskie. Generalnie jak byś miał w planie tylko lpsy i miekasy to bym odpuścił razora bo kolorem korali nie będziesz się cieszyl, i znalazł jakąś lampę np jak moja 6x39,albo 10x24. Ale jak już w ledach to bym polecił zetlighta, bo mam akurat kumpla który tym świeci i kolor, barwa światła jest o niebo lepsza od razora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 I nikt już nic nie doradzi? ....a tu trzeba lampy szukać bo już niedługo czas odpalać nowy baniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach