Skocz do zawartości

Historia edycji

Diodon

Diodon

Uwazam,ze koledzy troche przesadzaja.Widziales urywek korali na fotkach ? czy wygladaja na zdychajace? sprzedaje szczepki w ebay i do sklepow.

koles powyzej wyskoczyl do mnie z JODem :::

JOD ---  Zastosowanie/Dawkowanie-----Tygodniowo   30   ml   na   600-litrowe tak pisze na butelce,ja mam prawie podwojny litraz wiec kiedy dziennie daje 10ml to chyba sie tragedia nie stanie ? wiec po co skoki do gardla.

Z zasoleniem sie pomylilem,bo zle Aromer odczytalem - mam 1.026

Wate uzywam od poczatku.

Wode podmieniam 1 na dwa tygodnie.

Dla korali dodaje:polyp-booster,Aminos,Nectar firmy Nyos i jakos to wspolpracowalo,tak,ze uwazam ,ze zadnej tragedii nie ma tylko pare malych poprawek,wiec nie skajmy sobie do gardel.

A na wiele czytania  ze zrozumieniem to ja nie mam czasu......

Pozdrowienia D

Diodon

Diodon

Uwazam,ze koledzy troche przesadzaja.Widziales urywek korali na fotkach ? czy wygladaja na zdychajace? sprzedaje szczepki w ebay i do sklepow.

koles powyzej wyskoczyl do mnie z JODem :::

JOD ---  Zastosowanie/Dawkowanie-----Tygodniowo   30   ml   na   600-litrowe tak pisze na butelce,ja mam prawie podwojny litraz wiec kiedy dziennie daje 10ml to chyba sie tragedia nie stanie ? wiec po co skoki do gardla.

Wate uzywam od poczatku.

Wode podmieniam 1 na dwa tygodnie.

Dla korali dodaje:polyp-booster,Aminos,Nectar firmy Nyos i jakos to wspolpracowalo,tak,ze uwazam ,ze zadnej tragedii nie ma tylko pare malych poprawek,wiec nie skajmy sobie do gardel.

A na wiele czytania  ze zrozumieniem to ja nie mam czasu......

Pozdrowienia D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.