Skocz do zawartości

Historia edycji

Diodon

Diodon

Witam,ale sie wkuzylem,ze oddzielny post pisze do Was.

Palnkton,ktorego kupilem 15 litrow,ktory dziennie podawalem M/W....20 - 25 ml dziennie i po zbadaniu na Po4 - jest gorszy niz 1,8............

a ja to gowno sam sobie wlewalem i tego nie wiedzialem,ale dzis zajazylem i zbadalem.

Zielone w nim lezy na dnie butelki,wiec za kazdym razem musialem mieszac.

Te malutkie ustrojstwa poprostu sa zdechle i mamy powod z kad ten Phosphat...........

Plankton jest w slodkiej wodzie i tu pytanie - czy tym samym testem od slonej moge slodka badac ? chyba tak nie ?

Odpiszcie  cos ..

D

Diodon

Diodon

Palnkton,ktorego kupilem 15 litrow,ktory dziennie podawalem M/W....20 - 25 ml dziennie i po zbadaniu na Po4 - jest gorszy niz 1,8............

a ja to gowno sam sobie wlewalem i tego nie wiedzialem,ale dzis zajazylem i zbadalem.

Zielone w nim lezy na dnie butelki,wiec za kazdy razem musialem mieszac.

Te malutkie ustrojstwa poprostu sa zdechle i mamy powod z kad ten Fosphat...........

Plankton jest w slodkiej wodzie i tu pytanie - czy tym samym testem od slonej moge slodka badac ? chyba tak nie ?

Odpiszcie  cos ..

D

Diodon

Diodon

Palnkton,ktoreko kupilem 15 litrow,ktory dziennie podawalem M/W....20 - 25 ml dziennie i po zbadaniu na Po4 - jest gorszy niz 1,8............

Te malutkie ustrojstwa poprostu sa zdechle i mamy powod z kad ten Fosphat...........

Odpiszcie  cos ..

D

Diodon

Diodon

Palnkton,ktoreko kupilem 15 litrow,ktory dziennie podawalem M/W....20 - 25 ml dziennie i po zbadaniu na Po4 - jest gorszy nit 1,8............

Te malutkie ustrojstwa poprostu sa zdechle i mamy powd z kad ten Fosphat...........

Odpiszcie  cos ..

D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.