Skocz do zawartości

Historia edycji

Nalesnick

Nalesnick

Dnia 25.02.2018 o 20:48, jackami napisał:

Decyzja zapadła. Wczoraj zakupiłem Maxspect RSX R5. Od dziś zaczynam świecić. Szczególne podziękowania dla p. Mariusza Frej za pomoc.

Też kupiłem już drugą lampę u Mariusza. Po Razorze 160W teraz RSX R5 200W. Bedziesz z RSX zadowolony.

Ja moge je porównać i RSX jest mocniejsza i ma więcej możliwości ustawień. Fajna lampa. Zetlighta nie znałem

I co ważne, solidny serwis. Kiedyś miałem atak pioruna, padł jeden kanał niebieskich diód.

Wymienione wszystkie moduły diód, cena przystępna, przedłużona gwarancja o 24 miesiące.

Do tego zwrot kasy z ubezpieczenia więc wyszło mi to gratisowo. Szczerze polecam Mariusza Freja i "jego" lampy ;) .

Nalesnick

Nalesnick

Decyzja zapadła. Wczoraj zakupiłem Maxspect RSX R5. Od dziś zaczynam świecić. Szczególne podziękowania dla p. Mariusza Frej za pomoc.

Też kupiłem już drugą lampę u Mariusza. Po Razorze 160W teraz RSX R5 200W. Bedziesz z RSX zadowolony.

Ja moge je porównać i RSX jest mocniejsza i ma więcej możliwości ustawień. Fajna lampa. Zetlighta nie znałem

I co ważne, solidny serwis. Kiedyś miałem atak pioruna, padł modól niebieskich diód.

Wymienione wszystkie moduły diód, cena przystępna, przedłużona gwarancja o 24 miesiące.

Do tego zwrot kasy z ubezpieczenia więc wyszło mi to gratisowo. Szczerze polecam Mariusza Freja i "jego" lampy ;) .

Nalesnick

Nalesnick

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.