Skocz do zawartości

Historia edycji

raphael_

raphael_

Dokładnie.. przyrosty są małe, ale nie możemy więcej oczekiwać w świeżym zbiorniku, na tym etapie akwarysta powinień się cieszyć z jakichkolwiek pryrostów jeżeli występują, bo koral widocznie się zaadoptował do obenego śrdowiska,  mamy wtedy punkt odniesienia że jest dobrze,  możemy czekać, bo cierpliwość w tym hobby to największa cnota,  w między czasie obserwować  i stopniowo podejmwać w przyszości odpowiednie kroki, w celu uzysknia przez akwarystę zadowalających efektow.

Definicja Low-tech, myślę że wcześniej juz napisałem, ale pisaliśmy w tym samym monencie ;) 

raphael_

raphael_

Dokładnie.. przyrosty są małe, ale nie możemy więcej oczekiwać w świeżym zbiorniku, na tym etapie akwarysta powinień się cieszyć z jakichkolwiek pryrostów jeżeli występują, bo koral widocznie się za aklimatyzował do obenego śrdowiska,  mamy wtedy punkt odniesienia że jest dobrze,  możemy czekać, bo cierpliwość w tym hobby to największa cnota,  w między czasie obserwować  i stopniowo podejmwać w przyszości odpowiednie kroki, w celu uzysknia przez akwarystę zadowalających efektow.

Definicja Low-tech, myślę że wcześniej juz napisałem, ale pisaliśmy w tym samym monencie ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.