Skocz do zawartości

Historia edycji

bober6662

bober6662

Mam takie pytanie, koleś z YouTube robił porównanie 3 testów ICP. Oczywiście testy z jednego zbiornika woda zaczerpnięta o tym czasie, wysłana tego samego dnia, a wyniki jakby z 3 różnych zbiorników... 

Sam się zastanawiałem nad sprawdzeniem wody ta metoda, ale po tym filmiku to nie wiem czy nienarobie sobie tylko metaliku w głowie. 

Powiedzcie mi czemu jest taka duża różnica, rozbieżność  pomiarów, bo chyba aparatury  używacie podobnej. 

Nie szukam zwady, poprostu zastanawia mnie prawdziwość testów. 

bober6662

bober6662

Mam takie pytanie, koleś z YouTube robił porównanie 3 testów ICP. Oczywiście testy z jednego zbiornika woda zaczerpnięta o tym czasie, wysłana tego samego dnia, a wyniki jakby z 3 różnych zbiorników... 

Sam się zastanawiałem nad sprawdzeniem wody ta metoda, ale po tym filmiku to nie wiem czy nienarobie sobie tylko metaliku w głowie. 

Powiedzcie mi czemu jest taka duża różnica pomiarów, bo chyba aparatury  używacie podobnej. 

Nie szukam zwady, porostu zastanawia mnie prawdziwość testów. 

bober6662

bober6662

Powiedzcie mi czemu jest taka duża różnica pomiarów, bo chyba aparatury  używacie podobnej. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.