Skocz do zawartości

Historia edycji

bober6662

bober6662

Dzięki za odp. 

Ale jedno mnie zastanawia, podróż tych fiolek do was odbywa się w różnych odstępach czasowych jak to wpływa na wynik fosforanow? Reakcje w końcu w fiolce też zachodzą, i może ten wynik się dużo różnic od tego który mamy robiąc testy w domu.

Daj my na to 

Wasze testy, i saliferta pokazują Po4=00,1 w domu

A test po ICP = 0,05. 

Jak to wytłumaczyć? 

Odrazu mówię że to nie o moje akwarium chodzi, poprostu byłem u kolegi ze swoimi testami, on dokupić Myślałem że wasze z początku ale jednak nie ( to były testy Colombo nie wasze) i wszystko porównał z wynikiem z ICP, i za chodziliśmy w głowę o co chodzi. 

Oczywiście wynikiem się nie sugerowalismy bo akwarium od lat ma się świetnie. To była poprostu chęć sprawdzenia jak działa taki test i co faktycznie pokaże.

bober6662

bober6662

Dzięki za odp. 

Ale jedno mnie zastanawia, podróż tych fiolek do was odbywa się w różnych odstępach czasowych jak to wpływa na wynik fosforanow? Reakcje w końcu w fiolce też zachodzą, i może ten wynik się dużo różnic od tego który mamy robiąc testy w domu.

Daj my na to 

A test po ICP = 0,05. 

Jak to wytłumaczyć? 

Odrazu mówię że to nie o moje akwarium chodzi, poprostu byłem u kolegi ze swoimi testami, on dokupić wasze i wszystko porównał z wynikiem z ICP, i za chodziliśmy w głowę o co chodzi. 

Oczywiście wynikiem się nie sugerowalismy bo akwarium od lat ma się świetnie. To była poprostu chęć sprawdzenia jak działa taki test i co faktycznie pokaże.

bober6662

bober6662

Dzięki za odp. 

Daj my na to 

A test po ICP = 0,05. 

Jak to wytłumaczyć? 

Odrazu mówię że to nie o moje akwarium chodzi, porostu byłem u kolegi ze swoimi testami, on dokupić wasze i wszystko porównał z wynikiem z ICP, i za chodziliśmy w głowę o co chodzi. 

bober6662

bober6662

Dzięki za odp. 

Daj my na to 

A test po ICP = 0,05. 

Jak to wytłumaczyć? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.