Skocz do zawartości

Historia edycji

Nalesnick

Nalesnick

Po pierwsze, to nie dziękuję. ;) 

Ta wysokość szyby w przedziale odpieniacza jest po to by jak zabraknie prądu i woda spłynie i nagle prąd wróci to by wody nie było za wysoko dla odpieniacza

Tam można chyba kilka cm obniżyć - musiałbym jeszcze przeliczyć - a chlupać rzeczywiście może - dzięki za uwagę

Co do skały, a zamawiałem telefonicznie, to też się lekko przeraziłem jak zobaczyłem tę ilość. Twój wątek obserwuję i Twoje ułożenie skały bardzo mi się podobało. A ile dokładnie Ty miałeś tej skały? Jednak ja będę musiał większość jej gdzieś upchać. ;)  Na szczęście mam znajomego co będzie robił przesiadkę i część może weźmie.

Wiesz, czego jeszcze Ci zazdraszczam? Tych zdjęć. Jak czasami się mówi, że zdjęcia nigdy nie oddadzą piękna akwa na żywo to Twoje zdjęcia są tak odlotowe że sobie nie wyobrażam, ze korale na żywo są jeszcze ładniejsze.

Pozdrawiam

Nalesnick

Nalesnick

Po pierwsze, to nie dziękuję. ;) 

Ta wysokość szyby w przedziale odpieniacza jest po to by jak zabraknie prądu i woda spłynie i nagle prąd wróci to by wody nie było za wysoko dla odpieniacza

Tam można chyba kilka cm obniżyć - musiałbym jeszcze przeliczyć - a chlupać rzeczywiście może - dzięki za uwagę

Co do skały, a zamawiałem telefonicznie, to też się lekko przeraziłem jak zobaczyłem tę ilość. Twój wątek obserwuję i Twoje ułożenie skały bardzo mi się podobało. A ile dokładnie Ty miałeś tej skały? Jednak ja będę musiał większość jej gdzieś upchać. ;)  Na szczęście mam znajomego co będzie robił przesiadkę i część może weźmie.

Wiesz, czego jeszcze Ci zazdraszczam? Tych zdjęć. Jak czasami się mówi, że zdjęcia nigdy nie oddadzą piękna akwa na żywo to Twoje zdjęcia są tak odlotowe że sbuie nie wyobrażam, ze korale na żywo są jeszcze ładniejsze.

Pozdrawiam

Nalesnick

Nalesnick

Co do skały, a zamawiałem telefonicznie, to też się lekko przeraziłem jak zobaczyłem tę ilość.

Na szczęście mam znajomego co będzie robił przesiadkę i część może weźmie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.