Skocz do zawartości

Historia edycji

Nalesnick

Nalesnick

46 minut temu, dadario napisał:

Znając życie ta lekcja niczego Cię nie nauczyła. Szkoda że uważałeś się za mądrzejszego jak mówiłem żebyś nie eksperymentował skoro nie masz pojęcia "co z czym". 

Jak dla mnie umyślnie zabiłeś ryby. Twojej kasy mi nie szkoda, bo za głupotę się płaci. Ale zwierzaki nie były niczemu winne.  

Wiedziałem, że i takie trolle się odezwą. Ale prawda jest taka że zrobiłem błąd więc muszę słuchać i takich znaffcóff. 

A wracając do tematu. Jaka jest przyczyna, że azotyny ciągle wysokie, rzekłbym, że nawet rosą? Tylko trolle poproszę o wstrzymanie się ze swoim jadem.

Nalesnick

Nalesnick

39 minut temu, dadario napisał:

Znając życie ta lekcja niczego Cię nie nauczyła. Szkoda że uważałeś się za mądrzejszego jak mówiłem żebyś nie eksperymentował skoro nie masz pojęcia "co z czym". 

Jak dla mnie umyślnie zabiłeś ryby. Twojej kasy mi nie szkoda, bo za głupotę się płaci. Ale zwierzaki nie były niczemu winne.  

Wiedziałem, że i takie trolle się odezwą. Ale prawda jest taka że zrobiłem błąd więc muszę słuchać i takich znaffcóff. 

A wracając do tematu. Jaka jest przyczyna, że azotyny ciągle wysoki, rzekłbym, że nawet rosą? Tylko trolle poproszę o wstrzymanie się ze swoim jadem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.