Skocz do zawartości

Historia edycji

vunpepic

vunpepic

Ladny system, ja jeszcze musze rok poczekac bo czeka mnie przeprowadzka i tez bedzie spory zbiornik. Jedno bym zmienil ,w tej kostce  zrobil bym dsb z glonami ozdobnymi do tego koniki, a w sumpie tam gdzie masz dsb dalbym spagetti zamiast tych 2 reaktorow. Mialem reaktor i byl upierdliwy do czyszczenia teraz mam refugium 80l i jest duzo wygodniej przy przycinaniu glonow. Druga rzecz jak cos sie zacznie dziac z dsb mozesz szybko odlaczyc od systemu. Ja bym przerobil  zabudowe  bo bo troszke psuje wyglad akwarium ( tylko sie nie obraz) . Pozdrawiam

vunpepic

vunpepic

Ladny system, ja jeszcze musze rok poczekac bo czeka mnie przeprowadzka i tez bedzie spory zbiornik. Jedno bym zmienil ,w tej kostce  zrobil bym dsb z glonami ozdobnymi do tego koniki, a w sumpie tam gdzie masz dsb dalbym spagetti zamiast tych 2 reaktorow. Mialem reaktor i byl upierdliwy do czyszczenia teraz mam refugium 80l i jest duzo wygodniej przy przycinaniu glonow. Druga rzecz jak cos sie zacznie dziac z dsb mozesz szybko odlaczyc od systemu. 

vunpepic

vunpepic

Ladny system, ja jeszcze musze rok poczekac bo czeka mnie przeprowadzka i tez bedzie spory zbiornik. Jedno bym zmienil w tej kostce  zrobil bym dsb z glonami ozdobnymi do tego koniki a w sumpie tam gdzie masz dsb dalbym spagetti zamiast tych 2 reaktoro mialem reaktor i byl upierdliwy do czyszczenia teraz mam refugium 80l i jest duzo wygodniej przy przycinaniu glonow. Druga rzecz jak cos sie zacznie dziac z dsb mozesz szybko odlaczyc od systemu. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.