Skocz do zawartości

Historia edycji

MaaXzgr

MaaXzgr

Wita ponownie chciał bym dodać co nieco z mojego akwarium. Założone jakoś w połowie grudnia.

Standardową lampę aquela zmieniłem na  sirius nano, bardo ładnie świeci serdecznie polecam. Dzięki niej akwarium zmieniło się nie do poznania :)

Zdjęcia nie do końca ukazują piękno jakie jest w rzeczywistości

W koszyczkach filtracyjnych wyrzuciłem standardowa gąbkę , która dostajemy w zestawie na rzecz siporaxu.

Z rybek dodałem 2 błazenki 1 magnifica i 1 chrysiptera parasema więcej dodawać nie mam zamiaru wydaje mi się ze to i tak sporo jak na tak mały zbiornik.

Koralowce natomiast posiadam Euphyllie  (o której zawsze marzyłem :)) , Duncanopsammie, briareum fluo ślicznie świeci w niebieskim świetle lamy sirius, Zoanthusy jakieś grzybki

i xenie pulsującą coś pewnie i tak pominąłem.

Z tego miejsca serdecznie dziękuje przesympatycznej Pani Asi (ladyjj) ,która wspomogła mnie paroma  ślicznymi zdrowymi szczepkami korali serdecznie pozdrawiam.

Doszła krewetka czyszcząca i jakieś pojedyncze ślimaki.

Rybki karmie mrożonkami, codziennie dolewam okolo 30ml phytoplanktonu.

Jestem początkującym akwarysta z góry dziękuje za wszystkie porady chętnie poczytam waszych opinii.

6b77df4895c0cd3e.jpg

a4d2e03de26c073a.jpg

6cb622b99979e7e7.jpg

d3196cf03d32962b.jpg

e31ee83f3d2e5607.jpg

91d456792cd1cc6b.jpg

91de93ed89598df7.jpg

b0bd939433538803.jpg

MaaXzgr

MaaXzgr

Wita ponownie chciał bym dodać co nieco z mojego akwarium. Założone jakoś w połowie grudnia.

Standardową lampę aquela zmieniłem na  sirius nano, bardo ładnie świeci serdecznie polecam. Dzięki niej akwarium zmieniło się nie do poznania :)

Zdjęcia nie do końca ukazują piękno jakie jest w rzeczywistości

W koszyczkach filtracyjnych wyrzuciłem standardowa gąbkę , która dostajemy w zestawie na rzecz siporaxu.

Z rybek dodałem 2 błazenki 1 magnifica i 1 chrysiptera parasema więcej dodawać nie mam zamiaru wydaje mi się ze to i tak sporo jak na tak mały zbiornik.

Koralowce natomiast posiadam Euphyllie  (o której zawsze marzyłem :)) , Duncanopsammie, briareum fluo ślicznie świeci w niebieskim świetle lamy sirius, Zoanthusy jakieś grzybki

i xenie pulsującą coś pewnie i tak pominąłem.

Z tego miejsca serdecznie dziękuje przesympatycznej Pani Asi (ladyjj) ,która wspomogła mnie paroma  ślicznymi zdrowymi szczepkami korali serdecznie pozdrawiam.

Doszła krewetka czyszcząca i jakieś pojedyncze ślimaki.

Rybki karmie mrożonkami, codziennie dolewam okolo 30ml phytoplanktonu.

Jestem początkującym akwarysta z góry dziękuje za wszystkie porady chętnie poczytam waszych opinii.

6b77df4895c0cd3e.jpg

a4d2e03de26c073a.jpg

6cb622b99979e7e7.jpg

d3196cf03d32962b.jpg

e31ee83f3d2e5607.jpg

91de93ed89598df7.jpg

b0bd939433538803.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.