Skocz do zawartości

Historia edycji

katarzyna1984

katarzyna1984

zrobilam podmianke wody i mam zamiar jeszcze co tydzien tak robic ze 3 tygodnie jeszcze dodajac bakteri tych co dawalam,glony zostaly usuniete  recznie na tyle co moglam,i oswietlenie zmniejszone do 70 procent  niebieskiego i 25 bialego ,zobacze  co bedzie za miesiac jak bez zmian  zaczne lac ognista wode 0,5 ml na dobe 

choc wolalabym tego nie wlewać i uniknac takich metod,dsb i glony zostana na 100 procent  bardzo mi zalezalo na tej filtracji,odpieniacz skrecony na bardzo sucha piane,był na mokrą,pomysle nad zwiekszeniem obietosci siporaxu w komorze,a dziwi ,mnie dlaczego glony w refugium nie radza sobie z no3,rosna bardzo szybko.

katarzyna1984

katarzyna1984

zrobilam podmianke wody i mam zamiar jeszcze co tydzien tak robic ze 3 tygodnie jeszcze dodajac bakteri tych co dawalam,glony zostaly usuniete  recznie na tyle co moglam,i oswietlenie zmniejszone do 70 procent  niebieskiego i 25 bialego ,zobacze  co bedzie za miesiac jak bez zmian  zaczne lac ognista wode 0,5 ml na dobe 

choc wolalabym tego nie wlewać i uniknac takich metod,dsb i glony zostana na 100 procent  bardzo mi zalezalo na tej filtracji,pomysle nad zwiekszeniem obietosci siporaxu w komorze,a dziwi ,mnie dlaczego glony w refugium nie radza sobie z no3,rosna bardzo szybko.

katarzyna1984

katarzyna1984

choc wolala bym tego nie wlewać i uniknac takich metod,dsb i glony zostana na 100 procent  bardzo mi zalezalo na tej filtracji,pomysle nad zwiekszeniem obietosci siporaxu w komorze,a dziwi ,mnie dlaczego glony w refugium nie radza sobie z no3,rosna bardzo szybko.

katarzyna1984

katarzyna1984

choc wolala bym tego nie wlewać i uniknac takich metod,dsb i glony zostana na 100 procent  bardzo mi zalezalo na tej filtracji,pomysle nad zwiekszeniem obietosci siporaxu w komorze

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.