Skocz do zawartości

Historia edycji

boo12

boo12

Witam jak w temacie akwarium wystartowano z początkiem grudnia testy Salifert no3 po4 wykazują pierwszą kratkę ponad zero (gdzieś wcięło mi zapiski) testy są przechodzone ale data ważności do grudnia. Przymierzam się do malej hanki na po4 w przyszłym miesiącu więc i no3 kupię nowe. Glony na skałach zielone z bąbelkami a w toni wody cały czas unosi się mnóstwo bardzo małych bąbelków bakterie 3 rozdaję podaję co tydzień zamiennie.

Zdjeciaa0e52e23b231ed566587b7b72e7fbd32.jpg0eca5d1335399cf62cd93abe7ccecdf3.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

boo12

boo12

Witam jak w temacie akwarium wystartowano z początkiem grudnia testy Salifert no3 po4 wykazują pierwszą kratkę ponad zero (gdzieś wcięło mi zapiski) testy są przechodzone ale data ważności do grudnia. Przymierzam się do malej hanki na po4 w przyszłym miesiącu więc i no3 kupię nowe. Glony na skałach zielone z bąbelkami a w toni wody cały czas unosi się mnóstwo bardzo małych bąbelków bakterie 3 rozdaję podaję co tydzień zamiennie.

Zdjeciaa0e52e23b231ed566587b7b72e7fbd32.jpg0eca5d1335399cf62cd93abe7ccecdf3.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.