Hej, jak w temacie. Od kiedy je dostałem wraz z innymi zoasami polipowaly jak każde inne. Od jakis 2 tygodni sie buntują. Zauważyłem, ze w nocy otwierają sie do połowy lecz w ciagu dnia zamknięte szczelnie w 100 procentach. Problem raczej nietypowy, z doświadczenia wiem, ze gdyby cos było nie halo to by sie rozpłynęły po tym czasie i tyle je widziałem. Inne zoasy, w tym te rzadsze jak sunny d itd. Polipuja i powiększają swą ilośc główek w najlepsze. Czy ktos spotkał sie z podobnym problemem? Trzymam je na dnie, w raczej niskiej cyrkulacji razem z innymi zoa i ricordeami, które czuja sie swietnie. Podmianki robię regularnie co tydzien 10%. Może zastosować węgiel na jeden- dwa dni? Pozdrawiam
Historia edycji
Hej, jak w temacie. Od kiedy je dostałem wraz z innymi zoasami polipowaly jak każde inne. Od jakis 2 tygodni sie buntują. Zauważyłem, ze w nocy otwierają sie do połowy lecz w ciagu dnia zamknięte szczelnie w 100 procentach. Problem raczej nietypowy, z doświadczenia wiem, ze gdyby cos było nie halo to by sie rozpłynęły po tym czasie i tyle je widziałem. Inne zoasy, w tym te rzadsze jak sunny d itd. Polipuja i powiększają swą ilośc główek w najlepsze. Czy ktos spotkał sie z podobnym problemem? Trzymam je na dnie, w raczej niskiej cyrkulacji razem z innymi zoa i ricordeami, które czuja sie swietnie. Podmianki robię regularnie co tydzien 10%. Może zastosować węgiel na jeden- dwa dni? Pozdrawiam
Hej, jak w temacie. Od kiedy je dostałem wraz z innymi zoasami polipowaly jak każde inne. Od jakis 2 tygodni sie buntują. Zauważyłem, ze w nocy otwierają sie do połowy lecz w ciagu dnia zamknięte szczelnie w 100 procentach. Problem raczej nietypowy, z doświadczenia wiem, ze gdyby cos było nie halo to by sie rozpłynęły po tym czasie i tyle je widziałem. Inne zoasy, w tym te rzadsze jak sunny d itd. Polipuja i powiększają swą ilośc w główki w najlepsze. Czy ktos spotkał sie z podobnym problemem? Trzymam je na dnie, w raczej niskiej cyrkulacji razem z innymi zoa i ricordeami, które czuja sie swietnie. Podmianki robię regularnie co tydzien 10%. Może zastosować węgiel na jeden- dwa dni? Pozdrawiam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.