Skocz do zawartości

Historia edycji

jedikk1

jedikk1

w kwestii Razora -jedni zadowoleni, innym przeszkadza kolor, i ja osobiście po przeczytaniu wielu opinii i kilku rozmowach, nie zdecydowałbym się na niego. Kessila 360 porównywałem na żywo z AI Hydra 26 (obie lampy 90W) i AI była znacząco jaśniejsza. Już nie wnikając w rzeczywistą moc dla korali, przy Kessilu było jak dla mnie po prostu za ciemno :) 

Ja będąc na Twoim miejscu zastanawiałbym się nad 2x AI Prime HD (bo dwie hydry dla LPSów i miękkich to zbyt dużo) lub PS. Jak cena nie ma znaczenia, to raczej poszedłbym w hydrydę PS LED + T5 :) 

jedikk1

jedikk1

w kwestii Razora -jedni zadowoleni, innym przeszkadza kolor, i ja osobiście po przeczytaniu wielu opinii i kilku rozmowach, nie zdecydowałbym się na niego. Kessila porównywałem na żywo z AI Hydra 26 z Kessilem 360 (obie lampy 90W) i AI była znacząco jaśniejsza. Już nie wnikając w rzeczywistą moc dla korali, przy Kessilu było jak dla mnie po prostu za ciemno :) 

Ja będąc na Twoim miejscu zastanawiałbym się nad 2x AI Prime HD (bo dwie hydry dla LPSów i miękkich to zbyt dużo) lub PS. Jak cena nie ma znaczenia, to raczej poszedłbym w hydrydę PS LED + T5 :) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.