Skocz do zawartości
PrzyMarek

CLOWN TRIGGER

Rekomendowane odpowiedzi

witam,przesyłka nie wchodzi w grę?podesłałbym box p_przysocki@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PrzyMarek, czyli jednak sie zdecydowales sprzedac. Czy pozstale rogatnice tez sprzedales?

Polecam tego zwierzaka. Szczegolnie ten egzemplarz. Byl u mnie w akwarium przez pare miesiecy po czym PrzyMarek kupil ja razem z akwarium. ZADNA inna rybka nie daje tyle atrakcji, ona wrecz ubustwia swojego wlasciciela. Przyplywa do szyby zaraz jak sie ktos pojawi w pokoju. itp.

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

@ Przemo - to dość duża ryba - nie nadaje się do podróży w worku - poza tym ma swój charakterek - np. wpadnie na pomysł przegryzienia worka - jak pisze Harnaś - naprawdę bardzo ciekawy egzemplarz - ostatnio mnie złośliwie opluła jak pracowałem przy sumpie bo zapomniałem ją nakarmić - a je z ręki!!

@Harnaś - hoduję ryby już prawie dwadzieścia lat - ale takiej nie spotkałem - kontakt z tym stworem jest naprawdę wyjątkowy - niestety w aktualnej koncepcji zbiornika nie pasuje - już mi potargała langustę - a chcę mieć więcej skorupiaków.

Pzdr

Marek

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hi,tak łatwo się mnie nie pozbędziesz.w czym w takim razie sugerowałbyś transport ?zorganizuję się,chociaż wszystkie rogatnice transportowałem w podwójnym worku foliowym,podaj mi na maila jakiś telefon kontaktowy,jeżeli możesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z torunia do leszna chyba nie jest tak daleko. jakby wstadzic wiaderko w termoboxa to powinno byc rade.

@Przemo, podwojny worek to ona przegryza rano przed umyciem zebow.

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteśmy wstępnie dogadani,pokój dla dziecka czeka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.