Bzyk002 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Caulastrea wygladała super do czasu jak zaczołem podawać Phytoplankton ale nie wiem czy to od niego zaczła tracić tkanke. Myślałem już że będzie po niej ale znowu odrzywa. Phyto podawałem jakiś czas ale zepsuł mi sie i już nie podaje. Ale chyba znow kupie bo inne korale wyglądały lepiej. Edytowane 7 Lutego 2018 przez Bzyk002 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Jak się pozbędziesz gobiodona to koralowce złapią oddech jak już to zrobisz to daj znać heh oczywiście jeżeli to nie problem ze skaczącymi parametrami głównie kh. Zakładam że to ta rybka ma główny wkład bo najpierw siedział na niej a teraz na acroporze [emoji14] miałem tą rybkę i wiem co mówię. Nigdy więcej gobiodina w zbiorniku.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Tu też o tej rybcehttp://nano-reef.pl/index.php?/topic/35457-Gobiodon-OkinawaeWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyk002 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Nie wydaje mi sie żeby to był Gobiodon, ale może sie myle. Ale to jedna z tak małych rybek do Nano Dzisiaj zauważyłem na skrawku Montipory zielonej (u mnie wyblakła) że ma brązową plame,może to ma jakiś związek z Akrą. Dziwi mnie że ma tylko plame a nie jest cała brązowa. Gdzieś przeczytałem żeby zmniejszyć moc białego światła a gościu od którego kupiłem Akropore mówi odwrotnie... i bądż tu mądry. Mówił też że niebieskie światło stresuje korale- to prawda? Pocillopora też ma już braki. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Bzyk002 Nowy wpis (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach