Skocz do zawartości

Historia edycji

alexw200

alexw200

Koledzy pomóżcie zidentufikować. Przypałètało siè z żywà skałkà i walało w toni. Czy zielone to jakiś rhodactis czy discosoma? Był wielkości 1groazôwki przez 2 tygodnie podkarmiania i teraz ciut wièkszy niż 5zł.

Na drugiej fotce sam nie wiem, trochè przypomina zmarniałà ricordea ale pewności nie mam, chyba nic z niej nie bèdzie.

6b4f390147a2302bc80ae6e2afabbf5f.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wybaczcie jakość poprzedniej fotki, wstawiałem z tapatalka i wydawało mi się żę jest dobrej jakości, teraz widać lepiej.

cos.jpg

alexw200

alexw200

Koledzy pomóżcie zidentufikować. Przypałètało siè z żywà skałkà i walało w toni. Czy zielone to jakiś rhodactis czy discosoma? Był wielkości 1groazôwki przez 2 tygodnie podkarmiania i teraz ciut wièkszy niż 5zł.

Na drugiej fotce sam nie wiem, trochè przypomina zmarniałà ricordea ale pewności nie mam, chyba nic z niej nie bèdzie.

cos.jpg

alexw200

alexw200

94306daf203d0e3aa7bbf45990abad44.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.