Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu

  1. Oryginalny rozmiar pliku
    845533
  2. Typ MIME
    image/jpeg
  3. Wysokość grafiki
    1701
  4. Szerokość grafiki
    2400
  5. Kolor
    TRUE
  6. Kolejność bajtów
    NIE
  7. Przysłona
    f/2.2
  8. COMPUTED.Thumbnail.Height
    181
  9. COMPUTED.Thumbnail.Width
    256
  10. IFD0.ACDComment
    Windows Photo Editor 10.0.10011.16384
  11. Marka aparatu
    samsung
  12. Model aparatu
    SM-N910C
  13. Orientacja
    Wiersz 0 znajduje się na górnej krawędzi obrazu, a kolumna 0 jest wizualnie po lewej stronie
  14. Rozdzielczość X
    72/1
  15. Rozdzielczość Y
    72/1
  16. Jednostka rozdzielczości
    2
  17. Oprogramowanie
    GIMP 2.10.8
  18. Ostatnio zmodyfikowany
    2019:03:19 13:18:00
  19. Pozycjonowanie YCbCr
    wyśrodkowany
  20. THUMBNAIL.ImageWidth
    256
  21. THUMBNAIL.ImageLength
    181
  22. THUMBNAIL.PhotometricInterpretation
    6
  23. THUMBNAIL.SamplesPerPixel
    3
  24. Czas ekspozycji
    1/33
  25. Numer F
    22/10
  26. Program ekspozycji
    Normalny program
  27. Oceny prędkości ISO
    125
  28. Wersja EXIF
    0220
  29. Data wykonania
    2019:03:17 18:33:20
  30. Data zdigitalizowania
    2019:03:17 18:33:20
  31. Szybkość migawki
    506/100
  32. Wartość przesłony
    227/100
  33. Wartość jaskrawości
    162/100
  34. Wartości stronniczości ekspozycji
    0/10
  35. Maksymalna wartość przysłony
    227/100
  36. Tryb pomiaru
    Miejsce
  37. Lampa błyskowa
    Brak lampy błyskowej
  38. Długość ogniskowa
    480/100
  39. Wersja Flashpix
    Wersja Flashpix Format 1.0
  40. Przestrzeń kolorów
    sRGB
  41. Szerokość obrazu
    3279
  42. Długość obrazu
    2324
  43. Tryb ekspozycji
    Automatyczna ekspozycja
  44. Balans bieli
    Automatyczny balans bieli
  45. Ogniskowa (ekwiwalent 35mm)
    31
  46. Typ przechwytywania sceny
    Standard
  47. EXIF.ImageUniqueID
    H16LSHA00SM H16LSIG01SA
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.