Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu

  1. Oryginalny rozmiar pliku
    512205
  2. Typ MIME
    image/jpeg
  3. Wysokość grafiki
    1388
  4. Szerokość grafiki
    1041
  5. Kolor
    TRUE
  6. Kolejność bajtów
    TAK
  7. Przysłona
    f/1.8
  8. COMPUTED.Thumbnail.Height
    480
  9. COMPUTED.Thumbnail.Width
    640
  10. IFD0.ImageWidth
    4624
  11. IFD0.ImageLength
    3468
  12. Marka aparatu
    samsung
  13. Model aparatu
    SM-A715F
  14. Orientacja
    Wiersz 0 znajduje się na górnej krawędzi obrazu, a kolumna 0 jest wizualnie po lewej stronie
  15. Rozdzielczość X
    72/1
  16. Rozdzielczość Y
    72/1
  17. Jednostka rozdzielczości
    2
  18. Oprogramowanie
    A715FXXU2ATE8
  19. Ostatnio zmodyfikowany
    2020:06:21 13:25:16
  20. Pozycjonowanie YCbCr
    wyśrodkowany
  21. THUMBNAIL.ImageWidth
    640
  22. THUMBNAIL.ImageLength
    480
  23. MINIATURKA.Pozycjonowanie YCbCr
    72/1
  24. MINIATURKA.Jednostka rozdzielczości
    2
  25. Czas ekspozycji
    1/50
  26. Numer F
    180/100
  27. Program ekspozycji
    Normalny program
  28. Oceny prędkości ISO
    100
  29. Wersja EXIF
    0220
  30. Data wykonania
    2020:06:21 13:25:16
  31. Data zdigitalizowania
    2020:06:21 13:25:16
  32. Szybkość migawki
    1/50
  33. Wartość przesłony
    169/100
  34. Wartość jaskrawości
    439/100
  35. Wartości stronniczości ekspozycji
    0/100
  36. Maksymalna wartość przysłony
    169/100
  37. Tryb pomiaru
    Średnia ważona średniej
  38. Lampa błyskowa
    Brak lampy błyskowej
  39. Długość ogniskowa
    523/100
  40. Przestrzeń kolorów
    sRGB
  41. Szerokość obrazu
    4624
  42. Długość obrazu
    3468
  43. Tryb ekspozycji
    Automatyczna ekspozycja
  44. Balans bieli
    Automatyczny balans bieli
  45. Wskaźnik cyfrowy Zoom
    102/100
  46. Ogniskowa (ekwiwalent 35mm)
    24
  47. Typ przechwytywania sceny
    Standard
  48. EXIF.ImageUniqueID
    A64QLMD01MM
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.