luft Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 W niejednym dzienniku przewijał się temat ślimaków nagoskrzelnych. Jeśli możecie to podzielcie się wrażeniami ile udało Wam się je utrzymać, co wcinały/jedzą, historie z nimi związane itp. W sumie bardzo ciekawi mnie ten temat i liczę na ciekawe wypowiedzi. Pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Slimak nagoskrzelny>>>>>>>pompa>>>>>>>miazga>>>>>>czasami złe parametry>>>>>>>zły humor. Tak to wygląda u mnie ,nie raz tak było. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejoz Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Będzie trochę OT ale nie odważyłem się jeszcze i chyba nie sporóbuję (szkoda zwierzaków) Cytuj ponad 1000l wody w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Co nieco masz tutaj i tutaj. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Miałem nagoskrzelne żywiące się lobophytum. Po zjedzeniu całego korala (wstawionego jako pokarm) niestety nie przestawiły się na zastępczy i gdzieś zaginęły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach