MILeN Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 tak wygląda moje akwarium rok temu przesiadłam się a raczej założyłam drugie małe szkiełko ( pierwsze z upływem czasu a raczej brakiem czasu zostało zlikwidowane, docelowo chce postawić kostkę jeszcze w tym roku 50cm x 50 cm x 50 ) akwarium jest z panelem kostka opti kupiona poprzez forum 22 litry netto a 33 litry wraz z panelem, świeci nad nią lampa diy led 18Watt zakupiona poprzez alledrogo ;-) był czas walki z dino jakieś pół roku temu ale obecnie wszystko ładnie i pięknie w moim odczuciu, testów nie robię poza pomiarem zasolenia, jadę na własnym wyczuciu i obserwacji ;-) akwarystyką zajmuję się jakie 2,5 roku jakoś tak więc przedszkole ;-) całość kręci pompka obiegowa hydora i dwie koralie jedna nano druga 1600 jest też odpieniacz resum 300 i automatyczna dolewka na jednym czujniku kupiona na ebaju ;-) podmiany robię raz na dwa tygodnie około 15 procent to by było na tyle, jest ciasno ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akarka Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 Pięknie...wygląda na większe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIchałK Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ładna kosteczka . Cytuj 60x60x50+sump 57l ,30 kg LR , 10 kg LS, LED Hydra 52 hd+ 2xT5 , jebao cp 25, Deltec 1351 , New Jet 3000 Nowa bańka Stara bańka - nie istnieje http://nano-reef.pl/topic/82915-akwarium-4000-l-w-pracy/page__st__20#entry888530 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damciu987 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 Piekna kosteczka wydaje sie wieksze to akwarium Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 dziękuje obecnie mój jedyny problem to walka z aptasiami czyli wiatrakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 Ladnie widać tam kobiecą rękę,a na aptasie brzydala polecam,mogę pożyczyć swojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2013 I ta gąbka z zoaskami niefoto jest śliczna Jak to karmisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Tą Caulastree aż chce się ugryźć Czym karmisz korale, dozujesz cos dla koloru ? Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez t2mek2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2013 Bardzo przyzwoity zbiornik. Gratuluje Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2013 karmię codzienie H2Ocean LPS i Calm też plus płatki dla krewetek rybek, leje też fito około pół nakrętki od małej butelki okazjonalnie od czasu do czasu 1/3 kostki małej mrożonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2013 Ada co do brzydala to za duży na ten słoiczek jest ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Bardzo ładna nano rafka . Aiptazie możesz dorażnie zwalczać Aiptasia X, na pewno ograniczysz w ten sposób populację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Pamiętaj pilnuj tej Acanki bo inaczej . Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach