Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) nowa cena ponieważ zależy mi na czasie parka błazenków (ocellaris) 4 i 3 cm. -80 dwie (pizamki) około 5 cm - 80 dwa garbiki, parka, bo się kiziają, a nie tłuką (chysiptera hmicyanea) 6-7 cm -40 parka mandarynów, jedzą wszystko ( splendidus) około 5cm, samiczka mniejsza. -xxx- (sprzedane!!!) Rybki pochodzą z ACROPORY, tylko garbiki od kogoś. rybki preferują odbiór osobisty :-). Edytowane 9 Lutego 2014 przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji) Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) dodam że wodbiór Halinowie między Mińskiem a Wawą, bardzo łatwo dojechać. Edytowane 8 Lutego 2014 przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji) Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj85 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 PW Mandaryny http://212.182.113.4:83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 czekam na propozycje. Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 błazeniki i piżamki szukają nowego domku. Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 15 Lutego 2014 2- garbiki 2- piżamki 2- błazenki Zależy mi na ich pozbyciu się, tanio, kto ile da? Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 2 garbiki dla mnie 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 zostały piżamki. I 2 szt sarco, jeden dzikus duży i krępy, zielone około 10 cm średnicy. I skała jak ktoś chce. Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek123t Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 Ile tej skały?Sarco aktualne?Daj jeszcze ceny.Wysyłasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 niestety wszystko sprzedałem :-) zostały tylko piżamki 2sztuki Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach