Skocz do zawartości

Historia edycji

woldi

woldi

Potrzebuje możliwie najcichszego falownika (żona:))do akwa 150 długie 60 wysokie i 40 szerokie. Z tego co wyczytałem Tunze jest na początku zestawienia, a może się mylę(?) więc pytanko czy do mojego zbiornika wystarcza 2szt. 6040 czy może jednak lepiej dopłacić i mieć lekko skręcone 6055? A może macie lepsze propozycje? Chodzi o ciszę zaznaczam:)

woldi

woldi

Potrzebuje możliwie najcichszego falownika (żona:))do akwa 150 długie 60 wysokie i 40 szerokie. Z tego co wyczytałem Tunze jest na początku zestawienia, a może się mylę(?) więc pytanko czy do mojego zbiornika wystarcza 2szt. 6040 czy może jednak lepiej dopłacić i mieć lekko skręcone 6055? A może macie lepsze propozycje? Chodzi o ciszę zaznaczam:)

woldi

woldi

Potrzebuje możliwie najcichszego falownika (żona:) do akwa 150 długie 60 wysokie i 40 szerokie. Z tego co wyczytałem Tunze jest na początku zestawienia, a może się mylę(?) więc pytanko czy do mojego zbiornika wystarcza 2szt. 6040 czy może jednak lepiej dopłacić i mieć lekko skręcone 6055? A może macie lepsze propozycje? Chodzi o ciszę zaznaczam:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.