Skocz do zawartości

Historia edycji

@Pawel

@Pawel

Godzinę temu, @Beti napisał:

Ja ta rybcie mam i jest swietna:-) rozmiar M naprawdę jest mała

20180125_211615.jpg

A czy to jest fajne? 

Beti czy Ctenochaetus jest na żywo taki niebieski? Planuję tę rybkę, ale nigdy jej nie widzialem :) Na zdjeciach wygląda super i nie rośnie duża.

Żółtek jest tak popularny, że pływa w nie jednym akwarium 150 litrowym. Pływa i rośnie. Jeżdżąc po szczepki sam się o tym przekonałem. Właściciele mówili że mają problem z dopuszczeniem kolejnych ryb, bo zebrasoma atakuje I męczy. 

A teraz mój przykład. W 240 l pływa żółtek. Pierwszy do karmienia, agresja zerowa, ale ma ok. 6 cm. Plywa od dwóch miesięcy. Uzupelnialem już obsadę i byl spokojny, nie atakował. Nie wiem czy bym go kupił gdyby nie to że zamówiłem już większe akwarium. To jednak ryba, która rośnie dość duża.

@Pawel

@Pawel

51 minut temu, @Beti napisał:

Ja ta rybcie mam i jest swietna:-) rozmiar M naprawdę jest mała

20180125_211615.jpg

A czy to jest fajne? 

Beti czy Ctenochaetus jest na żywo taki niebieski? Planuję tę rybkę, ale nigdy jej nie widzialem :) Na zdjeciach wygląda super i nie rośnie duża.

Żółtek jest tak popularny, że pływa w nie jednym akwarium 150 litrowym. Pływa i rośnie. Jeżdżąc po szczepki sam się o tym przekonałem. Właściciele mówili że mają problem z dopuszczeniem kolejnych ryb, bo zebrasoma atakuje I męczy. 

A teraz mój przykład. W 240 l pływa żółtek. Pierwszy do karmienia, agresja zerowa, ale ma ok. 6 cm. Plywa od dwóch miesięcy. Uzupełnieniem już obsadę i byl spokojny, nie atakował. Nie wiem czy bym go kupił gdyby nie to że zamówiłem już większe akwarium. To jednak ryba, która rośnie dość duża.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.