Skocz do zawartości

Historia edycji

Gibo

Gibo

4 godziny temu, krzynio napisał:

Co do Tropheus to jeszcze muszą być zachowane proporcje samców do samic.

Ja miałem kiedyś 3:1 12 szt w 375l a i tak dominujący samiec jak sobie upatrzył słabszego to go zabił w końcu.

Forum o akwarystyce morskej a wy o Tropheusah :o Wielkości akwarium dla Tropheusów i pokolców to dwa różne światy miedzy innymi dlatego, że żyją w różnych środowiskach <_< Równie dobrze można powiedzieć, że akwarium dla bojownika, żyjącego na polach ryżowych, gdzie woda sięga po kostki może być takie same jak dla rybki morskiej prównywalnej wielkości :wacko:

A wracając do tematu, czy mógłbym mieć dwie rybki różnych gatunków z rodzaju Ctenochaetus, czy to już przesada? :unsure:

Gibo

Gibo

4 godziny temu, krzynio napisał:

Ja miałem kiedyś 3:1 12 szt w 375l a i tak dominujący samiec jak sobie upatrzył słabszego to go zabił w końcu.

Forum o akwarystyce morskej a wy o Tropheusah :o Wielkości akwarium dla Tropheusów i pokolców to dwa różne światy miedzy innymi dlatego, że żyją w różnych środowiskach <_< Równie dobrze można powiedzieć, że akwarium dla bojownika, żyjącego na polach ryżowych, gdzie woda sięga po kostki może być takie same jak dla rybki morskiej prównywalnej wielkości :wacko:

A jeśli chodzi o temat, czy mógłbym mieć dwie rybki różnych gatunków z rodzaju Ctenochaetus, czy to już przesada? :unsure:

Gibo

Gibo

3 godziny temu, krzynio napisał:

Foeum o akwarystyce morskej a wy o Tropheusah :o Wielkości akwarium dla Tropheusów i pokolców to dwa różne światy miedzy innymi dlatego, że żyją w różnych środowiskach <_< Równie dobrze można powiedzieć, że akwarium dla bojownika, żyjącego na polach ryżowych, gdzie woda sięga po kostki może być takie same jak dla rybki morskiej prównywalnej wielkości :wacko:

A jeśli chodzi o temat, czy mógłbym mieć dwie rybki różnych gatunków z rodzaju Ctenochaetus, czy to już przesada? :unsure:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.