Skocz do zawartości

Historia edycji

@Pawel

@Pawel

23 minuty temu, lapsiak84 napisał:

Z trzech powodów. Po pierwsze nie mialem 6tys na lampe. Po drugie oferta byla naprawde atrakcyjna bo trafilem model powystawowy jeszcze 18miesiecy na gwarancji z wymienionymi wentylatorami a po trzecie 450W które mozna wykorzystac w przyszlosci jak bym zdecydowal sie przejsc z LPS na SPS

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

450W to sporo, trochę myślałem nad 3x75w, ale ta może być za słaba, dlatego jeszcze spojrzałem na hybrydę. Hybryda lepiej doświetli baniak, ale nie wiem czy przy lpsach jest konieczna. Różnica ceny przy 3x145, a 3x75 jest wyraźna. 3x145 i 3x75 + t5 to praktycznie ta sama stawka. 5 i pół tysiąca to dużo, dlatego myślę jeszcze nad używaną. W chwili obecnej znalazłem tylko 3x150+4x54w t5 za około 3 tysiące, ale już po gwarancji, produkcja druga połowa 2015 r. Jak długo żyją lampy od PS? :) 

@Pawel

@Pawel

7 minut temu, lapsiak84 napisał:

Z trzech powodów. Po pierwsze nie mialem 6tys na lampe. Po drugie oferta byla naprawde atrakcyjna bo trafilem model powystawowy jeszcze 18miesiecy na gwarancji z wymienionymi wentylatorami a po trzecie 450W które mozna wykorzystac w przyszlosci jak bym zdecydowal sie przejsc z LPS na SPS

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

450W to sporo, trochę myślałem nad 3x75w, ale ta może być za słaba, dlatego jeszcze spojrzałem na hybrydę. Hybryda lepiej doświetli baniak, ale nie wiem czy przy lpsach jest konieczna. Różnica ceny przy 3x145, a 3x75 jest wyraźna. 3x145 i 3x75 + t5 to praktycznie ta sama stawka. 5 i pół tysiąca to dużo, dlatego myślę jeszcze nad używaną. W chwili obecnej znalazłem tylko 3x150+4x54w t5 za około 3 tysiące, ale już po gwarancji z drugiej połowy 2015 r. Jak długo żyją lampy od PS? :) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.