Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

literówka

no właśnie co oznacza wczoraj robiłem dolewkę jeśli będziesz robił to co parę dni to skoki Kh będą,po to jest automatyczna dolewka by utrzymać wszystko na stałym poziomie,z tego co producent soli podaje to przy zasoleniu 1.025 Kh powinno być na poziomie 9.0 o ile pamiętam nie dawno czytałam art na temat tej soli.

Nie znam twojego akwarium i nie chcę Ci doradzać czy już kolejne życie,ale sama wiem po sobie że początki są trudne i wkładanie życia do młodego akwarium trzeba robić bardzo ostrożnie,oczywiście zależy co kto chce też mieć,ja np Goniopory wkładałam po 6 miesiącach od zalania.

Jeśli chodzi o testy Kh.Ca,Mg to są fajne Colombo

Beti

Beti

literówka

no właśnie co oznacza wczoraj robiłem dolewkę jeśli będziesz robił to co parę dni to skoki Kh będą,po to jest automatyczna dolewka by utrzymać wszystko na stałym poziomie,z tego co producent soli podaje to przy zasoleniu 1.025 Kh powinno być na poziomie 9.0 o ile pamiętam nie dawno czytałam art na temat tej soli.

Nie znam twojego akwarium i nie chcę Ci doradzać czy już kolejne życie,ale sama wiem po sobie że początki są trudne i wkładanie życia do młodego akwarium trzeba robić bardzo ostrożnie,oczywiście zależy co kto chce też mieć,ja np Goniopory wkładałam po 6 miesiącach od zalania.

Beti

Beti

no właśnie co oznacza wczoraj robiłem dolewkę jeśli będziesz robił to co parę dni to skoki Kh będą,po to jest automatyczna dolewka by utrzymać wszystko na stałym poziomie,z tego co producent solo podaje to przy zasoleniu 1.025 Kh powinno być na poziomie 9.0 o ile pamiętam nie dawno czytałam art na temat tej soli.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.