Skocz do zawartości

Historia edycji

anx

anx

Minął 10 dzień od uruchomienia obiegu. 1 dnia włożyłam 4 kawałki suchej skały, potem stopniowo resztę. Wczoraj dorzuciłam żywej i voila! Jedynie zastanawiam się nad dołożeniem jednego czy dwóch kawałków żywej skały do lewej wysepki... ;)

Codzienni leję 4 krople BioS. W sumpie siedzi węgiel i sera silicate clear. Zastanawia mnie delikatne zmętnienie utrzymujące się od początku.

Na skale suchej i szczególnie na siporaxie pojawiły się białe gluty (bakteryjne?).

Od jutra zaczynam już powoli świecić.

NO3 mierzone wczoraj równe 0, więc czekam aż zacznie wzrastać. To chyba na tyle :)

20180306_203412.jpg

anx

anx

Minął 9 dzień od uruchomienia obiegu. 1 dnia włożyłam 4 kawałki suchej skały, potem stopniowo resztę. Wczoraj dorzuciłam żywej i voila! Jedynie zastanawiam się nad dołożeniem jednego czy dwóch kawałków żywej skały do lewej wysepki... ;)

Codzienni leję 4 krople BioS. W sumpie siedzi węgiel i sera silicate clear. Zastanawia mnie delikatne zmętnienie utrzymujące się od początku.

Na skale suchej i szczególnie na siporaxie pojawiły się białe gluty (bakteryjne?).

Od jutra zaczynam już powoli świecić.

NO3 mierzone wczoraj równe 0, więc czekam aż zacznie wzrastać. To chyba na tyle :)

20180306_203412.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.