Skocz do zawartości

Historia edycji

Gato

Gato

19 minut temu, fresz33 napisał:

Raczej chciałeś napisać parametry niestabilne patrząc na daty pomiarów.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Stabilne... przez bardzo długi czas utrzymywaly się takie jak przy dacie 23.02, bez zmian... do wczorajszych badań. Cos musiało sie skopoać po drodze bo nic w baniaku nie zmieniałem.

@refish karmie tyle bo mam dużą obsade. System radzil sobie dobrze z przetworzeniem takiej ilości pokarmu.

Co do Po4- było wyższe, od kilku msc schodzę z nim w dół za pomocą phosguard(od przyszlego tyg przejde na FO36 + zmiana bakteri na akwesan). Skale niestety kupilem od uzytkownika reaktora wapna, a że byłem glupiutki nie wiedziałem, ze taka skała oddaje Po4 i pełno syfu w kosmicznych ilosciach.

@Raffy14

Mogę sobie UV odpuścić w ogóle przy tego typu "awarii" ?

Gato

Gato

13 minut temu, fresz33 napisał:

Stabilne... przez bardzo długi czas utrzymywaly się takie jak przy dacie 23.02, bez zmian... do wczorajszych badań. Cos musiało sie skopoać po drodze bo nic w baniaku nie zmieniałem.

@refish karmie tyle bo mam dużą obsade. System radzil sobie dobrze z przetworzeniem takiej ilości pokarmu.

Co do Po4- było wyższe, od kilku msc schodzę z nim w dół za pomocą phosguard(od przyszlego tyg przejde na FO36 + zmiana bakteri na akwesan). Skale niestety kupilem od uzytkownika reaktora wapna, a że byłem glupiutki nie wiedziałem, ze taka skała oddaje Po4 i pełno syfu w kosmicznych ilosciach.

@Raffy14

Mogę sobie go odpuścić w ogóle przy tego typu "awarii" ?

Gato

Gato

3 minuty temu, fresz33 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.