Skocz do zawartości

Historia edycji

szutarek78

szutarek78

10 minut temu, elespero napisał:

No tak, więc takie rzeczy według mnie są bez sensu.

Teraz gdy poznałem jak to działa, bo z początku myślałem że coś pomoże.

Tak jak napisałem plag żadnych nie miałem może to dzięki life bo fill?? W każdym razie na pewno trzeba w systemie mieć złoże biologiczne. Moim zdaniem lepiej startować na tym niż na nowym wciągnięty z kartona siporaksie. Świeży siporax oddaje do wody gigantyczne ilości krzemu. W life bo fill nie ma tego problemu. Po za tym złoże jest już żywe. 

Piszesz że takie rzeczy są byś sensu. A na czym chcesz prowadzić akwarium? Na wodzie?. To się raczej nie uda. :) spróbuj wyciągnąć swój bio fill i zobaczysz co się stanie. 

szutarek78

szutarek78

8 minut temu, elespero napisał:

Tak jak napisałem plag żadnych nie miałem może to dzięki life bo fill?? W każdym razie na pewno trzeba w systemie mieć złoże biologiczne. Moim zdaniem lepiej startować na tym niż na nowym wciągnięty z kartona siporaksie. Świeży siporax oddaje do wody gigantyczne ilości krzemu. W life bo fill nie ma tego problemu. Po za tym złoże jest już żywe. 

Piszesz że takie rzeczy są byś sensu. A na czym chcesz prowadzić akwarium? Na wodzie?. To się raczej nie uda. :)

szutarek78

szutarek78

Teraz, elespero napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.