Skocz do zawartości

Historia edycji

FajnyRadziu

FajnyRadziu

25 minut temu, waldek123blau napisał:

Dlaczego nie możesz przesunąć akwarium? Przecież jak się chce wszystko można zrobić!

Od pół roku stoi w jednym miejscu, boję się "popychać" :P ale kusi, bo wtedy zrobię 20cm.

To szkło ma tylko 5mm :/

23 minuty temu, Ariel napisał:

Chcę zrobić coś podobnego , bo w sumpie refugium się nie zmieści i miejsce mam tylko przed sumpem . Tylko ja odpływ dam na 2 przelotach wywierconych z tyłu  refugium zamiast rynienki by nie chlapała woda. Będzie też trochę wyższe od sumpa by przeloty były ponad sumpem w sumpie umieszczę pompę która wtłoczy wodę do refugium . Przegród nie planuje , tylko przed przelotami dam kratkę restrową by się spływ i rewizja nie zatkały . Coś podobnego już widziałem i wiem , że dobrze działa .

No ja nie chce pompy w akwa hehe. 

A inaczej niż rynienka tego u siebie nie widzę. 

FajnyRadziu

FajnyRadziu

21 minut temu, waldek123blau napisał:

Dlaczego nie możesz przesunąć akwarium? Przecież jak się chce wszystko można zrobić!

Od pół roku stoi w jednym miejscu, boję się "popychać" :P ale kusi, bo wtedy zrobię 20cm.

22 minuty temu, Ariel napisał:

Chcę zrobić coś podobnego , bo w sumpie refugium się nie zmieści i miejsce mam tylko przed sumpem . Tylko ja odpływ dam na 2 przelotach wywierconych z tyłu  refugium zamiast rynienki by nie chlapała woda. Będzie też trochę wyższe od sumpa by przeloty były ponad sumpem w sumpie umieszczę pompę która wtłoczy wodę do refugium . Przegród nie planuje , tylko przed przelotami dam kratkę restrową by się spływ i rewizja nie zatkały . Coś podobnego już widziałem i wiem , że dobrze działa .

No ja nie chce pompy w akwa hehe. 

A inaczej niż rynienka tego u siebie nie widzę. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.