andzior70 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Witam, po ilu dniach od zastosowania Herbtany odpieniacz przestaje przelewać? Edytowane 7 Marca 2018 przez andzior70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 jak odpieni co ma odpienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 ustaw na sucho i na bieżąco uzupełniaj solanką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 Ja nie mam odpieniacza. Stosowałem 2 razy herbtanę nikomu to nie zaszkodziło, jedynie rybki wyzdrowiały aha nie robię też podmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 Na trzeci dzień. Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_gr Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 Daj wodę na minimum, jak będzie jeszcze przelewał to skręć powietrze. Jak ustawisz, to potem sukcesywnie zwiększasz powietrze, a potem wodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach