Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

3 minuty temu, VDR napisał:

264 diody, roznica w cenie miedzy 1W a 3W dajmy na to 1zl (na szybko sprawdziłem na allegro) - 264zl ;) niech bedzie 50gr - 130zl ;) A bakterii  nie lejesz bo na inne przyjemności wolisz wydać. Ekonomicznie jest to nieopłacalne ;) Ale kto bogatemu....itd ;)

:D . proszę cię , kupuje na ali , zwykle minimum dwa razy więcej ,( led ,zasilaczy , itd  sterowników , itd ) lub paczkę 50 szt .Kasy mi nie licz , poprzednie hobby doiło 25 k rocznie to akwa tańsze od fajek .

ps: moja lampa pokrywa , chyba widać na fotkach :D 

SU1

SU1

2 minuty temu, VDR napisał:

264 diody, roznica w cenie miedzy 1W a 3W dajmy na to 1zl (na szybko sprawdziłem na allegro) - 264zl ;) niech bedzie 50gr - 130zl ;) A bakterii  nie lejesz bo na inne przyjemności wolisz wydać. Ekonomicznie jest to nieopłacalne ;) Ale kto bogatemu....itd ;)

:D . proszę cię , kupuje a ali , zwykle minimum dwa razy więcej ,( led ,zasilaczy , itd  sterowników , itd ) lub paczkę 50 szt .Kasy mi nie licz , poprzednie hobby doiło 25 k rocznie to akwa tańsze od fajek .

ps: moja lampa pokrywa , chyba widać na fotkach :D 

SU1

SU1

Teraz, VDR napisał:

:D . proszę cię , kupuje a ali , zwykle minimum dwa razy więcej ,( led ,zasilaczy , itd  sterowników , itd ) lub paczkę 50 szt .Kasy mi nie licz , poprzednie hobby doiło 25 k rocznie to akwa tańsze od fajek .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.