dokładnie jak napisała Dominika ;-) ja kupiłam 2 miesiące temu Naso Eleg. w erybce jadła ryba wszystko nic nie wskazywało że jest chora czy cokolwiek,niestety padła,reszta obsady bez zmian ruchliwe ryby jedzące,wiec co jej było? dobre pytanie,białobrody to bardzo wymagająca ryba trudna w aklimatyzacji,też ją mam i pamiętam jak wpuszczałam do akwarium nie jadła 10 dni,aż zgłodniała chyba i poszła pierw na suchy pokarm typu: Algi,potem po woli mrożonka lasonogi...bardzo też strachliwa ryba, jak czyszczę szybę czyścikiem zaraz chowa się za skały;-)
Historia edycji
dokładnie jak napisała Dominika ;-) ja kupiłam 2 miesiące temu Naso Eleg. w erybce jadła ryba wszystko nic nie wskazywało że jest chora czy cokolwiek,niestety padła,reszta obsady bez zmian ruchliwe ryby jedzące,wiec co jej było? dobre pytanie,białobrody to bardzo wymagająca ryba trudna w aklimatyzacji,też ją mam i pamiętam jak wpuszczałam do akwarium nie jadła 10 dni,aż zgłodniała chyba i poszła pierw na suchy pokarm typu: Algi,potem po woli mrożonka lasonogi...bardzo strachliwa tęż ryba jak czyszczę szybę czyścikiem zaraz chowa się za skały;-)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.