Weź się chłopie odczep. Ostatnio stale masz jakiś problem do mnie, łapiesz za słówka i szukasz zaczepki. Za chwilę napiszesz, że piszeszę nie na temat i mam kolejną okazję, żeby nabić posta. Ty tu w tym temacie w niczym nie pomagasz, tylko szukasz zaczepki. Napisz co myślisz o 30 litrowym sumpie i Tunze 9004 do akwarium 91 litrów.
Historia edycji
Weź się chłopie odczep. Ostatnio stale masz jakiś problem do mnie, łapiesz za słówka i szukasz zaczepki. Najprawdopodobniej masz jakieś problemy emocjonalne. Idź do specjalisty to może ci pomoże. To forum schodzi na psy bo takich jak ty jest tu coraz więcej, byle komuś dopier**lić. Za chwilę napiszesz, że piszeszę nie na temat i mam kolejną okazję, żeby nabić posta. Ty tu w tym temacie w niczym nie pomagasz, tylko szukasz zaczepki. Napisz co myślisz o 30 litrowym sumpie i Tunze 9004 do akwarium 91 litrów. I jak już cytujesz moje wypowiedzi to zacytuj w całości, a nie zdania wyrwane z kontekstu. Wysil się i pokaż innym jakie masz pojęcie, jakiego koloru. I jeszcze jedno, ja nie mam odpieniacza i mam trzy ryby w 49 litrach tak jak u ciebie w 112 litrach też są trzy ryby ale z odpieniaczem.
Weź się chłopie odczep. Ostatnio stale masz jakiś problem do mnie, łapiesz za słówka i szukasz zaczepki. Najprawdopodobniej masz jakieś problemy emocjonalne. Idź do specjalisty to może ci pomoże. To forum schodzi na psy bo takich jak ty jest tu coraz więcej, byle komuś dopier**lić. Za chwilę napiszesz, że piszeszę nie na temat i mam kolejną okazję, żeby nabić posta. Ty tu w tym temacie w niczym nie pomagasz, tylko szukasz zaczepki. Napisz co myślisz o 30 litrowym sumpie i Tunze 9004 do akwarium 91 litrów. I jak już cytujesz moje wypowiedzi to zacytuj w całości, a nie zdania wyrwane z kontekstu. Wysil się i pokaż innym jakie masz pojęcie, jakiego koloru.
Weź się chłopie odczep. Ostatnio stale masz jakiś problem do mnie, łapiesz za słówka i szukasz zaczepki. Najprawdopodobniej masz jakieś problemy emocjonalne. Idź do specjalisty to może ci pomoże. To forum schodzi na psy bo takich jak ty jest tu coraz więcej, byle komuś dopier**lić. Za chwilę napiszesz, że piszeszę nie na temat i mam kolejną okazję, żeby nabić posta. Ty tu w tym temacie w niczym nie pomagasz, tylko szukasz zaczepki. Napisz co myślisz o 30 litrowym sumpie i Tunze 9004 do akwarium 91 litrów. I jak już cytujesz moje wypowiedzi to zacytuj w całości, a nie zdania wyrwane z kontekstu.
Weź się chłopie odczep. Ostatnio stale masz jakiś problem do mnie, łapiesz za słówka i szukasz zaczepki. Najprawdopodobniej masz jakieś problemy emocjonalne. Idź do specjalisty to może ci pomoże. To forum schodzi na psy bo takich jak ty jest tu coraz więcej, byle komuś dopier**lić. Za chwilę napiszesz, że piszeszę nie na temat i mam kolejną okazję, żeby nabić posta. Ty tu w tym temacie w niczym nie pomagasz, tylko szukasz zaczepki. Napisz co myślisz o 30 litrowym sumpie i Tunze 9004 do akwarium 91 litrów.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.