saas5 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Witam mam pytanie odnośnie kleju kropelka w żelu czy ktoś stosował do klejenia korali i czy jest bezpieczny dla życia w akwariumu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markow3021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Ja stosuje cały czas. Niema żadnych skutków ubocznych i klei nawet pod wodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edue Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Ja tak samo, wszystko ok po klejeniu, żadnych skutków ubocznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapa Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 witam,jak kleiłem zoanthusy,kilkukrotnie i tez brak skutków ubocznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saas5 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Ok dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_gr Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Działa ja stosowałem, ale eco tech lepszy i taniej wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Kleje od 5 lat, kupuje na allegro 20g za 18zeta- cyjanoacrylowy w żelu Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogofrugo Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 4 godziny temu, saas5 napisał: Witam mam pytanie odnośnie kleju kropelka w żelu czy ktoś stosował do klejenia korali i czy jest bezpieczny dla życia w akwariumu Również jak poprzednicy polecam. Druga tubka już zużyta. Brak oznak, że coś zwierzakom nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Kropelka w żelu to podstawowy klej do klejenia koralowców i używany od wielu lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saas5 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 A ja wydawałem 24zl na klej w akwarystyczny jak można wydać 5 zł ale kto pyta nie błądzi dzięki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Tak nas ze wszystkim dy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dik-d1 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Witam Ja cały czas stosuję ale połączenie jest nie najlepsze i można bezpiecznie stosować w akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 1 godzinę temu, dik-d1 napisał: Witam Ja cały czas stosuję ale połączenie jest nie najlepsze i można bezpiecznie stosować w akwarium To w koncu nadaje sie czy nie? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dik-d1 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 (edytowane) Tak nadaje się jak najbardziej Edytowane 19 Marca 2018 przez dik-d1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Tak, kropelka w żelu nadaje się do klejenia większości korali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Do miękkich korali i drobnych szczepek lps sps używam kropelki w żelu, a do większych lps i sps milliput teracota. Tematów o klejach na forum było już sporo wystarczy poszukać Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosna Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 miliput dlugo wiaze ale trzyma fest.przyklojone kropelka korale latwiej oderwac.Do tworzenia szczepek kropelka i zelowo -kulkowe kleje najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Milion tematów było już o kropelce i innych klejach. Szukajka prawdę Wam powie.... Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach