-OSA- Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Jak w temacie krótko i na temat zwierzaków jaką drogę przemierzają żeby cieszyły nasze oczy w naszych zbiornikach. Jeśli w złym dziale zamieściłem temat to proszę o przeniesienie w odpowiedni dział Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Było już na forum [emoji14]Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Kilka razy nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-OSA- Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 To wyskoczyłem przed szereg ale filmik ciekawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba8909 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 A ja jeszcze go nie oglądałem więc dzieki, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 było - sam zamieszczałem :-) Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach