Chciałbym hepatusa małych rozmiarów i wymieniać go na nowego,gdy podrośnie ,mam możliwość się dogadać z zaprzyjaźnionym sklepem. Z ryb chciałbym jeszcze doktorka, babkę kopiącą i 4 błazenki nie wiem jakie dokładnie ,ale rybka jest cudna. Podoba mi się Dunka, grzybki oraz euphyllie. Obsada koralowa nie jest jakaś super wymagająca ,ale co do ryb chciałbym aby ktoś bardziej doświadczony się wypowiedział. Teraz w baniaku pływają 2 błazenki , 2 pterapagony oraz salarias. Myślałem ,aby wsadzić jeszcze jedną krewetkę czyszczącą oraz jeżowca do pary. Czy takie coś wypali?
Historia edycji
Chciałbym hepatusa małych rozmiarów i wymieniać go na nowego ,mam możliwość się dogadać z zaprzyjaźnionym sklepem. Z ryb chciałbym jeszcze doktorka, babkę kopiącą i 4 błazenki nie wiem jakie dokładnie ,ale rybka jest cudna. Podoba mi się Dunka, grzybki oraz euphyllie. Obsada koralowa nie jest jakaś super wymagająca ,ale co do ryb chciałbym aby ktoś bardziej doświadczony się wypowiedział. Teraz w baniaku pływają 2 błazenki , 2 pterapagony oraz salarias. Myślałem ,aby wsadzić jeszcze jedną krewetkę czyszczącą oraz jeżowca do pary. Czy takie coś wypali?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.