Skocz do zawartości

Historia edycji

Arturro

Arturro

Jak masz zakupioną pompę z "iglą"to zostaw, przecież  nie oznacza to destrukcji biologicznej. Tu za chwile pojawi się ktoś kto będzie mieć inne zdanie i zachwali parametr wydajnościowy.

W kwestii skały branch fiji - sam się zastanawiam przy nowym projekcie czy aquascaping nie zdominować "gałęziami" - wszystko zależy od gustu nad którymi jak wiadomo się nie dyskutuje :)

Mysle, że branch ma raczej zastosowanie dla korali twardych rosnących 'w krzak" dla pozostałych zajmuje miejsca. I jeszcze jedno, co mi przychodzi do głowy - mam odczucie, iż będzie mniej tej skały w zbiorniku, co oznacza też mniejszą powierzchnie filtracyjną.

Arturro

Arturro

Jak masz zakupioną pompę z "iglą"to zostaw, przecież  nie oznacza to destrukcji biologicznej. tu za chwile pojawi się ktoś kto będzie mieć inne zdanie i zachwali parametr wydajnościowy.

W kwestii skały branch fiji - sam sie zastanawiam w moim nowym projekcie czy aquascaping nie zdominować "gałęziami" -wszystko zależy od gustu nad którymi się nie dyskutuje :)

Mysle, że ma czasem zastosowanie dla korali twardych rosnących 'w krzak" dla pozostałych zajmuje miejsca. I jeszcze jedno co mi przychodzi do głowy - mam odczucie ze będzie mniej tej skały w zbiorniku co oznacza też mniejszą powierzchnie filtracyjną.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.