junior13 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2018 chyba muszę skusić się na jaką syntetyczną, operacja na otwartym sercu ( ryby , korale) Cytuj --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://nano-reef.pl/...-tam-trojkacik/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pabloz Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2018 ta skała przypomina mi wapienie ze zboczy zatok na wyspach indonezyjskich, niby koralowa ale bez kształtu a jak sie namoczy to papka sie robi reklamowac trzeba, sprzedawanie takiego szajsu to oszustwo psujace rynek i branze oraz zniechecajace ludzi do pieknego hobby ja sam mialem problemy z kupnem skaly, nie znalem sie, sklep wcisnal cos niezgodnego z opisem na stronie, potem juz bylo tylko gorzej z reszta podczas kupowania innych rzeczy w skelpach dla morszczakow czesto mam wrazenie ze prowadzacy te przybytki chyba zarabiaja za duzo pieniedzy, bo klientow traktuja bardzo nieprofesjonalnie co do rzeczonej skaly - jezeli placono za nia karta, to mozesz skorzystac z opcji chargeback, wtedy twoj bank zajmuje sie odzyskaniem pieniedzy, a sprzedajacy udwadnianiem ze wszystko wykonal prawidlowo i ciebie nie oszukal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach