Apropo z calego szacunku ale nic Panowie nowego do sprawy nie wnieśli,co tu wyżej bylo napisane w skrócie:-)po za tym ze autor zrobil pare fotek wiecej,ktoś wyżej napisał co Wy macie z tą wódka-nic,tłumaczy się koledze jak nie wie,a jeśli nic nie zrobi z tym Po4 to nie wróżę że będzie lepiej,owszem potem tak jak się system ustabilizuje,a teraz korale tracą tkankę.Ale oczywiście to moje zdanie wasze jest inne,pożyjemy zobaczymyprosze tego nie odebrać ze coś złośliwie;-) bo jak słyszę że 0,25 to nie jest tak zle dla SPS to zastanawiam się po co mam np 0.04 śmiało w górę^^^po co ogółem mowa o wynikach itp,w innych postach innych tematach sugerujące jak ważne są parametry zwłaszcza dla korali twardych,a tu słyszy się nie tak źle..No sama nie wiem co o tym myśleć...
Ps.Koledzy się nie obrażają czasem:-)
Autor pochwalić się może za 2tyg jak korale,jeszcze jedno jesli test wykonuje Hanka to ok a jesli testem typu salifart nie była bym pewna wyniku juz lepsze colombo,mowa o Po4.
Edit tak wyglądają Lps i SPS jak jest zbiornik w miarę swierzy i z Po4 0,20 do 0,30 bo takie tez miałam pół roku temu przez trochę nieuwagi..pamiątka:-) została i przestroga