Skocz do zawartości

Historia edycji

Daro73

Daro73

Pracuje w 250l czyli na granicy podanej przez producenta, faktycznie sporo osób pisze że potrafi płatać figle kiedy nie posiada się dolewki. Powoli zaczynam się przymierzać do zrobienia sumpa i tu już zdecydowanie będzie za mały, Jak dla mnie pracuje w dziwny sposób, aby cokolwiek pienił trzeba go zanurzyć do górnej krawędzi, tak aby woda przelewała się górą. Zresztą o problemach z tym odpieniaczem pisałem w innym wątku,  jak dla mnie oryginalna pompa jest za słaba, wirnik wymieniłem, wyczyściłem wszystko, bez zmian. Jak dmuchnie się w wężyk powietrza to dostaje takiego kopa że wyrzuca pianę przez kubek, przy normalnej pracy trochę tej piany jest ale szału nie ma

Daro73

Daro73

Pracuje w 250l czyli na granicy podanej przez producenta, faktycznie sporo osób pisze że potrafi płatać figle kiedy nie posiada się dolewki. Powoli zaczynam się przymierzać do zrobienia sumpa i tu już zdecydowanie będzie za mały, Jak dla mnie pracuje w dziwny sposób, aby cokolwiek pienił trzeba go zanurzyć do górnej krawędzi, tak aby woda przelewała się górą. Zresztą o problemach z tym odpieniaczem pisałem w innym wątku,  jak dla mnie oryginalna pompa jest za słaba, wirnik wymieniłem, wyczyściłem wszystko, bez zmian

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.