Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

13 minut temu, michalfa napisał:

image.png.c3d273e13ba2ad50574d33b31dbb7afb.png

Tak to na szybko wygląda, pewnie o czymś zapomniałem. Żadnej kosmicznej metody nie mam, tylko to co potrzeba do jakiegoś tam funkcjonowania systemu. Przekroczyć złotówkę na litr to żaden problem. Oszczędności można na prądzie poszukać jeżeli masz LED w innym przypadku nie oszczędzisz. ( bakterie można inne )

U mnie jeden Hepatus wielkości 28cm zjada miesięcznie same NORI za kwotę około 33 zł  Muszę dla całej obsady ryb kupować ponad 3 opakowania NORI po 50 listków na miesiąc tak przeciętnie zjadają 180 listków NORI miesięcznie. Jedno opakowanie 50 listków kosztuje 33zł

W piątek kupiłem 10 opakowań NORI po 50 listków każde za 330zł które wystarczą na 3 miesiące

11519999_IMG_0513.jpg

waldek123blau

waldek123blau

4 minuty temu, michalfa napisał:

image.png.c3d273e13ba2ad50574d33b31dbb7afb.png

Tak to na szybko wygląda, pewnie o czymś zapomniałem. Żadnej kosmicznej metody nie mam, tylko to co potrzeba do jakiegoś tam funkcjonowania systemu. Przekroczyć złotówkę na litr to żaden problem. Oszczędności można na prądzie poszukać jeżeli masz LED w innym przypadku nie oszczędzisz. ( bakterie można inne )

U mnie jeden Hepatus wielkości 28cm zjada miesięcznie same NORI za kwotę około 33 zł  Muszę dla całej obsady ryb kupować ponad 3 opakowania NORI po 50 listków na miesiąc tak przeciętnie zjadają 180 listków NORI miesięcznie. Jedno opakowanie 50 listków kosztuje 33zł

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.