Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

Literowka

No hej;-) żadne testy jeśli nie jesteś pewny daty ważności nie mają sensu pomiaru,jak u Ciebie z Kh? 

Nastepna sprawa jesli metoda pallety i reaktor glonowy to nie vsv,nie wszystko naraz;-)a poza tym jeśli nie jestes pewny wyników testów,to nawet vsv też się nie leje,może zacznij od uporządkowana podstawowych rzeczy jak dokladny pomiar parametrów,a potem reszta:-)

Co to za skala w tym akwarium?

Akwarium ma pare miesiecy a robisz tylko 5% podmiany? Dużo nasówa się pytan zanim dostaniesz odpowiedz;-)mnie to wygląda na dalsze dojrzewanie i słabe Kh,mogę się mylić ale z tego co opisujesz moze tak być.

Ps.światło 4x80w na 550l to też mało;)dziwne to wszystko u Ciebie:-) 

Beti

Beti

No hej;-) żadne testy jeśli nie jesteś pewny daty ważności nie mają sensu pomiaru,jak u Ciebie z Kh? 

Nastepna sprawa jesli metoda pallety i reaktor glonowy to nie vsv,nie wszystko naraz;-)a poza tym jeśli nie jestes pewny wyników testów,to nawet vsv też się nie leje,może zacznij od uporządkowana podstawowych rzeczy jak dokladny pomiar parametrów,a potem reszta:-)

Co to za skala w tym akwarium?

Akwarium ma pare miesiecy a robisz rylko 5% podmiany? Dużo nasówa się pytan zanim dostaniesz odpowiedz;-)mnie to wygląda na dalsze dojrzewanie i słabe Kh,mogę się mylić ale z tego co opisujesz moze tak być.

Ps.światło 4x80w na 550l to też mało;)dziwne to wszystko u Ciebie:-) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.