Skocz do zawartości

Historia edycji

szutarek78

szutarek78

Mam to samo. Najmniejsza ranka i kopie jak cholera. Do tego woltomierz pokazuje mi od 40 do nawet 90V prądu zmiennego :). Również odłączałem wszystko po kolei i co ciekawe przy wyłączonych wszystkich urządzeniach również w zbiorniku było prawie 30V. Sprawdzałem u znajomego w zriorniku prawie 1000l który serwisuje i tam jest koło 12V. Nie wiem o co chodzi i na razie odpuściłem temat. :)  Co jeszcze ciekawe, w wodzie nie mam żadnego urządzenia na prąd zmienny prócz grzałki . 

szutarek78

szutarek78

Mam to samo. Najmniejsza ranka i kopie jak cholera. Do tego woltomierz pokazuje mi od 40 do nawet 90V :). Również odłączałem wszystko po kolei i co ciekawe przy wyłączonych wszystkich urządzeniach również w zbiorniku było prawie 30V. Sprawdzałem u znajomego w zriorniku prawie 1000l który serwisuje i tam jest koło 12V. Nie wiem o co chodzi i na razie odpuściłem temat. :)  Co jeszcze ciekawe, w wodzie nie mam żadnego urządzenia na prąd zmienny prócz grzałki . 

szutarek78

szutarek78

Mam to samo. Najmniejsza ranka i kopie jak cholera. Do tego woltomierz pokazuje mi od 40 do nawet 90V :). Również odłączałem wszystko po kolei i co ciekawe przy wyłączonych wszystkich urządzeniach również w zbiorniku było prawie 30V. Sprawdzałem u znajomego w zriorniku prawie 1000l który serwisuje i tam jest koło 12V. Nie wiem o co chodzi i na razie odpuściłem temat. :) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.