12 godzin temu, Sqesta45 napisał:Spoko ja nie mam urazy do nikogo nawet do AF .Ale wedługo moich pomiarow jest tak jak pisze mam akwarium od 2015 i juz troche wiem co i jak).Mierze obserwuje itp itd.i tak samo może być moj pomiar błedny i tak samo moze miec błedny pomiar machina z kosmosu AF.
wiem jakie mam zasolenie i Mg i Ca
Kolego zróbmy dla zakończenia tej jałowej dyskusji takiego deala. Ja wyślę do Ciebie laboranta z pięcioma wiadrami soli i nowym testem na Mg. Oczywiście nie weźmie ze sobą piekielnej maszyny, ale dwa refraktometry oraz testy na Mg. Jeżeli faktycznie masz sól tak skopaną jak twierdzisz to zostawi u Ciebie te pięć wiader i nowy test Mg oraz Cię osobiście przeproszę. Natomiast jak się okaże, że nie masz racji to pokryjesz koszt dojazdu i czas pracy tej osoby oraz przeprosisz AF na forum. Załatwiamy to tak?
7 godzin temu, DarekB30 napisał:@Beti uwierz, nie chcesz wiedzieć co myślę na temat takich promocji
A co do samej soli, nie zamierzam jej zużyć, ta sól nie jest tyle warta żeby ryzykować kondycję korali w akwarium. 100 kg soli to raptem koszt 2-3 korali, a w akwarium mam trochę więcej więc nie chce jej na "sobie" testować.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Darek Twoje wypowiedzi są irytujące, nikt Cię nie zmusza do używania naszych produktów szkoda Twojego czasu na walką z samym sobą. Po co zamawiasz 100kg soli w promocji, a potem piszesz ze jej nie będziesz używał? Co tym działaniem chcesz osiągnąć? Wszyscy wiedzą że używasz tylko TM podkreślasz to w co drugim swoim poście w swoim wątku, a w wątkach AF nagle piszesz o naszych produktach. Widzę tu taka analogię z przed jakiegoś czasu, jest taka osoba która od lat stosowała niezmiennie jedną sól tyle, że co trzy miesiące była ona innej marki.
Miłego dnia życzę i powodzenia w prowadzeniu akwarium morskiego.