Skocz do zawartości

Historia edycji

Raffy14

Raffy14

Ktoś tu łapie za słówka,  to była czysta ironia :) skoro do czegoś trzeba się przyczepić... Dla mnie zamknięta fabrycznie sól jest na lata,  zmieniać się może po otwarciu opakownaia wtedy łapie wilgoć itp.

I tak,  chciałbym dostać 'tyle' soli wyprodukowanej półtora roku temu, na podmiany schodzi mi tygodniowo 50kg przy dobrych wiatrach (czas) i ani razu nie sprawdziłem kiedy została wyprodukowana, bo mam to gdzieś :) byle była sypka po otwarciu.

A na zapas można kupować jak się jest pewnym produktu :) i to rozumiem.

A balling?  Nie wiem co tam ma zepsuć,  20kg wiaderko kupione sprzed 8lat nadal stoi i jest sypkie i działa :)

Edit:  poprawiłem posta bo niektórzy mają problem z ironią :)  i usunąłem pewne słowo ;)

Raffy14

Raffy14

Ktoś tu łapie za słówka,  to była czysta ironia :) skoro do czegoś trzeba się przyczepić... Dla mnie zamknięta fabrycznie sól jest na lata,  zmieniać się może po otwarciu opakownaia wtedy łapie wilgoć itp.

I tak,  chciałbym dostać 'tyle' soli wyprodukowanej półtora roku temu, na podmiany schodzi mi tygodniowo 50kg przy dobrych wiatrach (czas) i ani razu nie sprawdziłem kiedy została wyprodukowana, bo mam to gdzieś :) byle była sypka po otwarciu.

A na zapas można kupować jak się jest pewnym produktu :) i to rozumiem.

A balling?  Nie wiem co tam ma zepsuć,  20kg wiaderko kupione sprzed 8lat nadal stoi i jest sypkie i działa :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.