Skocz do zawartości

Historia edycji

dla syna

dla syna

20 godzin temu, szutarek78 napisał:

Tak stosuję pełną gamę produktów AF.  W twoim wypadku spróbował bym podawać. 1 krople w tygodniu AF amino mix + 1 łyżeczke AF power food. Po 3 dniach 1 kropla AF Vitality i 1 kropla Energy. Do tego zawsze podczas karmienia 3 krople AF build. I tak na zmianę. Pożywke zmniejsz tak jak ci napisałem wcześniej. 

Ok, zakupione wszystko. Zapodalem na start wszystkiego po kropelce i dałem pół łyżeczki af power food. Nastepna dawka za pół tygodnia, a potem codziennie będę podawał tylko jeden wynalazek czyli co 5 dni zamknę koło. Ale widać że po godzinie acra zaczyna gadać na 1/4 gwizdka czego wcześniej nie było. 

dla syna

dla syna

19 godzin temu, szutarek78 napisał:

Tak stosuję pełną gamę produktów AF.  W twoim wypadku spróbował bym podawać. 1 krople w tygodniu AF amino mix + 1 łyżeczke AF power food. Po 3 dniach 1 kropla AF Vitality i 1 kropla Energy. Do tego zawsze podczas karmienia 3 krople AF build. I tak na zmianę. Pożywke zmniejsz tak jak ci napisałem wcześniej. 

Ok, zakupione wszystko. Zapodalem na start wszystkiego po kropelce i dałem pół łyżeczki af power food. Nastepna dawka za pół tygodnia, a potem codziennie będę podawał tylko jesten wynalazek czyli co 5 dni zamknę koło. Ale widać że po godzinie acra zaczyna gadać na 1/4 gwizdka czego wcześniej nie było. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.